Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

PVC Flexibilní drenáž-děrovaná DN 80 | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » DRENÁŽE » Potrubí » PVC Flexibilní drenáž-děrovaná DN 80

PVC Flexibilní drenáž-děrovaná DN 80

trubka

trubka

Číslo výrobku:
6019002
Běžná cena s DPH:
34 Kč / m
Naše cena s DPH:
29 Kč / m
Naše cena bez DPH:
24 Kč / m
Ušetříte:
5 Kč
Termín dodání:
Do druhého dne
 
m
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Drenážní trubky s vysokou mechanickou i chemickou odolností a malou hmotností. Vyrábějí se z polyethylénu nebo polypropylénu. Výborné vlastnosti těchto materiálů zaručují trubkám vysokou pevnost a odolnost proti nárazu při zachování dobré flexibility smotku i za nízkých teplot. Dodávají se v kotoučích. Vlnovcová konstrukce zajišťuje vysokou ohebnost trubek. To přináší značné výhody při pokládání a také při požadavku malého poloměru ohybu. Drenážní trubky dodáváme v různých barvách, základní barva je žlutá a černá. Poloha, tvar a velikost vstupních otvorů rovnoměrně rozložených po obvodu trubky zaručuje malý odpor při pohlcování vody a rovněž optimální odtok. Umístění otvorů v údolích vln vytváří jejich dodatečnou ochranu. Trubky jsou vyráběny v normalizovaných průměrech: DN 50, 65, 80, 100, 125, 160 a 200 mm. Kromě trubek s otvory vyrábíme také trubky bez otvoru. Vytváří to možnost vhodné volby pro různá použití. Trubky bez otvorů jsou používány jako ochranné trubky pro vodiče uložené v zemi, instalační šachty u domovních přípojek, k odvádění vody z rybníků atd.

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz