Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

ODPAD*SYFONY set s urychlovačem | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Bakterie a enzymy na likvidaci organického odpadu » Odpady,sifony » ODPAD*SYFONY set s urychlovačem

ODPAD*SYFONY set s urychlovačem

Číslo výrobku:
20,10
Naše cena s DPH:
200 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
166 Kč / ks
Termín dodání:
Prodejna Ropice
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

SET pro odpady a sifony FreeLine s Urychlovačem biolog. čištění

Ideální dvousložkový ekologický prostředek pro domácnost k čištění všech odpadů a odpadních sifonů, (kuchyně, koupelny, sprchové kouty, prádelny). Pomáhá obnovit a preventivně udržet dokonalý průtok v odpadu, odstraňuje zápach! Vylučuje drahé instalatérské opravy a čištění.

SET neobsahuje žádnou žíravinu ani louh sodný, jež poškozuje odpadní systém a ničí přírodní bakterie s kladným účinkem. Dokáže odstranit usazeniny z pracích prášků, mýdel, vlasů, tuků a biologického kuchyňského odpadu.

Sypká složka - FreeLine se aplikuje dle návodu jako první, tekutá enzymatická složka Urychlovač až druhý den po aplikaci bakterií, viz návod na balení, nejlépe taktéž na noc. V odpadním systému působí několik dní. Není zdraví škodlivý!

SET postačí na ošetření čtyř sifonů a následných odpadů. Další výhodou tohoto SETU je, že nehubí v žumpách, septicích a domovních čistírnách odpadních vod naočkované bakterie pro rozklad fekálií. 

před                                                           po

 

odpady před použitím setu                       odpady po použití setu

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz