Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

DOMOVNÍ ČOV - set s urychlovačem | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Čistírny Odpadních Vod » DOMOVNÍ ČOV - set s urychlovačem

DOMOVNÍ ČOV - set s urychlovačem

Číslo výrobku:
30,10
Naše cena s DPH:
200 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
166 Kč / ks
Termín dodání:
Prodejna Ropice
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

SET pro domovní čistírny odpadních vod s Urychlovačem

 

Významně potlačuje zápach.

 

Snižuje objem kalů organického původu v odpadních vodách. Nepoškozuje životní prostředí!

 

 

Soubor užitečných bakterií OxyBreak - domovní ČOV, sypká složka, která se aplikuje jako první, je určena pro očkování aerobní domovní čistírny odpadních vod a takzvaně „startuje“ biologické čištění. Pomáhá zajišťovat bezchybný chod čistírny, odstraňuje zápach, eliminuje tuhé usazeniny org. původu, včetně toal. papíru.

 

Tekutá enzymatická složka Urychlovač, 80 ml, urychluje biologické čištění, enzymy v ní obsažené zajišťují „ roznos“ bakterií po celém odpadním zařízení     a zefektivňují jejich práci.  Přípravek značně urychluje rozklad fekálií a hlavně tuků, které znemožňují efektivní práci bakterií. Účinně zabraňuje zápachu!  Dvousložkový SET bakterií a enzymů je měsíční dávkou pro ČOV s kapacitou    4 - 10 osob.

 

Pokud se jedná o nově uváděnou ČOV  do provozu, aplikujte bakterie a enzymy postupně, po týdenních až dvoutýdenních zmenšených dávkách, cca ¼ obsahu z obou složek balení, záleží na intenzitě provozu. Po postupném naočkování se SET dávkuje jednou měsíčně a dávky se mohou postupně snižovat.

Čím čistit, aby jste si nezahubili bakterie v jímce?

 Vyzkoušejte NOVINKU! Nový SUBIO WC ČISTIČ,

který podpoří práci užitečných bakterií! 

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Garance ceny

Zboží nakupujeme přímo u výrobců za nejlepší ceny.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz