Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

ČOV 5-7 osob STANDART 1,5x1,6m | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Čistírny Odpadních Vod » ČOV 5-7 osob STANDART 1,5x1,6m

ČOV 5-7 osob STANDART 1,5x1,6m

 
 
Číslo výrobku:
PRZ06EO standart
Naše cena s DPH:
47.400 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
39.172 Kč / ks
Termín dodání:
na objednávku
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Realizace Čistíren Odpadních Vod můžete navštívit na www.kutik.cz

 

Volba typu ČOV: pro zvolení typu čističky odpadních vod je limitující platné Nařízení vlády č. 416/2010 Sb. pro vypouštění přečištěných vod do vod podzemních (do vsakování). Pro tento účel slouží ČOV z následné řady.

PRZ …EO ekonom je ČOV, která je vybavená rozvodem vzduchu hadicovou soustavou a běžnými kulovými ventily, které používají ostatní výrobci a plášť je z materiálu PP 5mm.   

PRZ …EO standard je ČOV, která je vybavená rozvodem vzduchu PPR trubkovou soustavou a celoplastovými kulovými ventily, které jsou na výrobu náročnější a cenově dražší, ale životnost je minimálně 25 let a plášť je z materiálu PP 8mm.

PRZ …EO komfort je ČOV, která je vybavená rozvodem vzduchu PPR trubkovou soustavou a celoplastovými kulovými ventily, které jsou na výrobu náročnější a cenově dražší, ale životnost je minimálně 25 let. Navíc je čistička vybavená nosiči biomasy, které svým uspořádáním tvoří biologický filtr. Zvyšuje se tím účinnost biologického čištění. Biologický filtr je součástí technologické vestavby jako poslední komora před výtokem přečištěné vody z ČOV. Proudění vody je z dosazovací komory vedeno pod filtrační lože a je tedy zcela nemožné, aby z ČOV přes tento filtr došlo k úniku vyflotovaných nebo nerozpustných látek!!! Toto technické řešení předurčuje tuto čističku odpadních vod k použití tehdy, kdy jsou přečištěné vody vedeny do podzemních vod - vsakování v prostředí se zvýšenými nároky na čistotu vod, což jsou CHKO, pramenné oblasti apod.!!! 

Nařízení vlády č. 23/2011 Sb. dále rozděluje ČOV do tříd I – III, které se použijí pro situace, kdy budou přečištěné vody odváděny do vodního toku.
Třída I – v této třídě lze použít ČOV PRZ….EO ekonom, PRZ….EO standart a PRZ….EO komfort. Použití ČOV tohoto typu lze ve všech běžných případech vypouštění přečištěných odpadních vod při dodržení emisních limitů.

Třída II –
ČOV, u nichž je vyšší účinnost odstranění znečištění vzhledem ke zvýšené ochraně vodního toku, zejména tam, kde mohou být poškozeny ekosystémy vodního toku a tam, kde je malá vodnatost toku. ČOV této třídy musí garantovat vyšší stupeň čištění svým větším objemem aktivace a vloženým nosičem biomasy. Této třídě vyhovují ČOV typové řady PRZ….EO komfort.

Třída III – ČOV, u nichž je vyšší účinnost nitrifikace a odstranění fosforu nutná z důvodu vypouštění přečištěných odpadních vod do vodních toků, které jsou následně využívany pro vodárenské účely apod. Toto splňuje ČOV třídy II typové řady PRZ….EO komfort, rozšířená o oddělený prostor pro akumulaci kalů (kalojem). 
 

V ceně není zahrnuto: doprava                                           11,- / km 

                                        usazení a zprovoznění                  1 900,- bez DPH

                                        montážní práce                              300,- / hod. bez DPH

                                        nádoba na dmychadlo                 2 800,- bez DPH

                                        případné nastavení výšky ČOV   890,- bez DPH / 10 cm 

                                        servis ČOV                                     700,- bez DPH + cesta (servis obsahuje - měření kalu ve vznosu,
                                                                                                                                              očištění, nastavení a kontrola kompresoru,
                                                                                                                                              vyčištění filtru, kontrola el.magnetu-jádra)    

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Garance ceny

Zboží nakupujeme přímo u výrobců za nejlepší ceny.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz