Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

Žumpy,septiky SeptiClean | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Bakterie a enzymy na likvidaci organického odpadu » Žumpy, Septiky » Žumpy,septiky SeptiClean

Žumpy,septiky SeptiClean

Číslo výrobku:
16
Naše cena s DPH:
160 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
133 Kč / ks
Váha:
0.05 kg
Termín dodání:
Prodejna Ropice
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

SeptiClean - Užitečné bakterie do septiků a žump

Mikrobiologický přípravek, určený pro rozklad organických usazenin a nečistot v septicích, žumpách a odpadních systémech.

SeptiClean je směsí mikrobiologických kultur a enzymů, které slouží k ekologickému rozkladu fekálií a veškerého organického odpadu v septicích, žumpách, kanalizacích, odpadních systémech a ve vyhnívacích nádržích ČOV. Výrazně omezuje tvorbu zápachu a obnovuje přírodní proces rozpadu ! Nepoškozuje životní prostředí.

Návod k použití a dávkování: Obsah balení, 50 g, je zaváděcí dávka pro žumpu či septik o objemu 5 - 8 m3. Další měsíce se dávky postupně snižují (20g na5-8 m3). Obsah sáčku aktivujte ve vlažné vodě (cca 20-30°C) a po 20-ti minutách aplikujte přes WC nebo přímo do žumpy, septiku. Pravidelné měsíční dávky pomohou zajistit nezapáchajícía bezproblémový chod odpadního systému. Při přípravě roztoku nepoužívejte kovové nádoby a předměty!

Upozornění: Po aplikaci tohoto biopřípravku je nutné omezit používání chemických koncentrovaných desinfekčních prostředků, kyselin, louhů. Na WC mísách se nesmí používat závěsné aromatické přípravky, které obsahují chlór.

Balení: 50g

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Garance ceny

Zboží nakupujeme přímo u výrobců za nejlepší ceny.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz