Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

Suchá WC | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Bakterie a enzymy na likvidaci organického odpadu » Suchá WC » Suchá WC

Suchá WC

Číslo výrobku:
32
Naše cena s DPH:
160 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
133 Kč / ks
Termín dodání:
Prodejna Ropice
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Suchá WC - ekologická směs biokultur pro rozklad odpadu organického původu v suchých WC

 
 
Nepoškozuje životní prostředí !

Významně pomáhá k urychlení rozkladu organické hmoty a pomáhá ke snížení zápachu.

OxyBreak je směsí mikrobiologických kultur a enzymů určených pro ošetřování suchých WC. Ekologicky zpracovává tuhé exkrementy v klasických suchých WC, značně urychluje rozklad organického odpadu, redukuje obsah a účinně napomáhá k odstranění zápachu!

Návod k použití a dávkování: jedno balení, 50 g, dokáže zpracovat až 2 m3 organického odpadu. Obsah sáčku ( množství dle potřeby ) aktivujte ve vlažné vodě ( cca 20-30°C ), nejlépe v plastové nádobě ( cca 2 litry ), a po 20-ti minutách roztok nalijte na obsah v suchém WC. V takto ošetřeném suchém WC nepoužívejte žádné desinfekční chemické přípravky, aby nedošlo k vyhubení bakterií a zastavení procesu rozkladu. Další dávkování provádějte vždy podle potřeby a intenzity provozu Vašeho WC.

Při přípravě roztoku nepoužívejte kovové nádoby a předměty! Při extrémně suchém a dlouhotrvajícím horkém počasí doporučujeme obsah WC udržovat vlhký. Nepoužívejte vápno ! WC ošetřujte při teplotách min. 10°C a více. Přípravek nepředstavuje žádné nebezpečí pro člověka, rostliny ani zvířata.

Upozornění:
Po aplikaci tohoto biopřípravku je nutné omezit používání chemických koncentrovaných desinfekčních prostředků, kyselin, louhů. Na WC mísách se nesmí používat závěsné aromatické přípravky, které obsahují chlór. Přípravek nepředstavuje žádné nebezpečí pro člověka, rostliny ani zvířata.

Balení: 50g
 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Garance ceny

Zboží nakupujeme přímo u výrobců za nejlepší ceny.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz