Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

Odpady a sifony | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Čistírny Odpadních Vod » Odpady a sifony

Odpady a sifony

Číslo výrobku:
20
Naše cena s DPH:
160 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
133 Kč / ks
Termín dodání:
Prodejna Ropice
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Bakterie do odpadů a sifonů - FreeLine

BIO přípravek pro čištění potrubních systémů a sifonů od usazenin a naplavenin biologického původu.


FreeLine je směsí mikrobiologických kultur a enzymů, které ekologicky rozkládají veškeré usazeniny organického původu v potrubí a sifonech. Vhodný pro domácnost při čištění všech odpadů a odpadních sifonů v kuchyních, koupelnách, prádelnách, toaletách. Pomáhá preventivně udržet dokonalý průtok. Odstraněním usazenin z odpadního systému nedochází k nepříjemným zápachům.Nepoškozuje životní prostředí, neobsahuje žádnou žíravinu ani louh sodný. Není zdraví škodlivý!
 
Návod k použití a dávkování: Do 1/2 litru vlažné vody nasypte 1/4 obsahu balení FreeLine. Po 20-ti minutách aktivace ve vlažné vodě, nalejte roztok pomalu do problematického sifonu, odpadu. Prostředek nechte působit po celou noc. Je nutné po aplikaci nepouštět do takto ošetřené vany, sprchového koutu, umyvadla, dřezu a toalety v průběhu noci vodu, která by prostředek odplavila před rozvinutím plné účinnosti. Obsah balení, 50 g, je určen pro ošetření čtyřech sifonů a následných odpadů.


Balení: 50g

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Garance ceny

Zboží nakupujeme přímo u výrobců za nejlepší ceny.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz