Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

Likvidátor zápachu z KŘEČKŮ a MORČAT 120ml | Střecha, okapy, kanalizace, odvodnění, instalaterský materiál, nádrže, čerpadla, ČOV, bakterie, LED dlažba.

Váš partner pro dům.
 
Registrace
 
 
 

Na úvod » Bakterie a enzymy na likvidaci organického odpadu » Likvidátor zápachu z KŘEČKŮ a MORČAT 120ml

Likvidátor zápachu z KŘEČKŮ a MORČAT 120ml

Číslo výrobku:
55,00
Naše cena s DPH:
60 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
50 Kč / ks
Termín dodání:
Prodejna Ropice
 
ks
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Likvidátor zápachu z křečků a morčat

Vhodné pro chovatele drobného zvířectva. Pach nepřekrývá, ale odstraňuje !

  • Pach z domácích zvířat, např. křečků, morčat, myší
  •  Pach z podestýlky
  • Pach moči na podlaze a stěně
 
 
Ekologický prostředek, obsahující přírodní enzymy, slouží k odstranění nepříjemných pachů, vyskytujících se při chovu drobných domácích zvířat, např. křečků, morčat a myší. Efektivně odstraní zápach ze zvířecích výkalů a moči, rozkládající se potravy. Určen k postřiku veškerých materiálů, které byly znečištěny zvířecími výkaly: podestýlka, oděvy, textilie, koberce, čalounění, podlahy, aj. Nepoškozuje žádný z uvedených povrchů. Speciálně vyvinut pro postřik podestýlky v teráriích a klecích. Odstraňuje nepříjemný zápach ze zvířecích výkalů a prodlužuje dobu výměny náplně těchto zařízení. Pach nepřekrývá, ale likviduje!

Návod k použití:
Na postižené místo aplikujte pomocí rozprašovače tak, aby přípravek pronikl přímo na příčinu nepříjemného zápachu. Nechte působit do uschnutí! Nestírejte! Neškodí lidem,zvířatům, rostlinám, neničí životní prostředí. Netoxický !
 
 
Balení: 125 ml
 
 
   
 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 

Garance ceny

Zboží nakupujeme přímo u výrobců za nejlepší ceny.

 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz